Vaša česta pitanja

1, Ostali su mi ključevi u autu i auto se zaključao ?

  • Neki se auti sami zaključavaju nakon cca 1 minute jer se time sprječava da auto ostane otključan ako ste ga zaboravili zaključati. Takva metoda ima prednost i mane. Prednost je što ste možda takvom metodom osigurali krađu Vašeg vozila. Mana je ako nemate rezervni ključ tada morate zvati servis za otključavanje auta. Idealno rješenje je izrada rezervnog auto ključa kojega ćete držati na sigurnom mjestu i koji će poslužiti za takve stvari ili gubitka glavnog ključa.

2, Ostao sam u autu, ključ je bio izvan auta i zaključao se. Nisam ga mogao iznutra otključati tj. otvoriti vrata auta?

  • U prošlosti svjedočili smo velikoj krađi Volkswagen grupacije iz razloga jer su se takvi automobili lagano prodavali uz odličnu cijenu kao i njihovi dijelovi. Tada su kao dodatni vid zaštite konstruirali samo zaključavanje i da se automobil može otvoriti samo s vanjske bravice vozačevih vrata. Takva zaštita je potrajala godinama dok se ipak nije pokazala idealnom jer su se više puta znali zaključati u autu kućni ljubimci pa i ljudi. Noviji auti VW grupacije izbacili su takvu zaštitu.

4, Hoće li se auto oštetiti pri Vašem otvaranju ?

U današnje vrijeme postoje alati koji su baš za takvu namjenu kako bi se izbjeglo oštećenje automobila. I u 95% slučaja, auto će se moći otvoriti bez ikakvog oštećenja. Ponekad će biti potrebno napraviti manju štetu kako bi se ušlo u vozilo. Obično je tada ne ispravna bravica kroz koju se jedino može ući u takav model vozila.

5. Kolika je cijena otvaranja/otkljućavanja vozila ?

  • Cijena ovisi o dva faktora. Vrsta vozila i udaljenost vozila od naše baze (Borovje, Zagreb). Cijenu ćete saznati kod Vašeg poziva. U cijenu je uračunat PDV i kod same intervencije zaprimit ćete račun ili će isti biti poslan putem elektroničke pošte. Ako želite R1, molili bi Vas da prije intervencije napomenete. Plaćanje je isključivo gotovinom.

6. Koliko dolazak vremenski traje i koliko Vam vremena treba za otključavanje auta ?

Nakon zaprimljenog poziva, krećemo odmah na intervenciju. Ako tada nije gužva na cesti, poprilično brzo dolazimo. Vrijeme otključavanja vozila ovisi o modelu. Prosjek je između 10 i 15min dok nekad zna i potrajati.

Call Now ButtonKLIKNITE ZA POZIV